40 jaar ervaring

Eigen atelier & verflabo

vervangwagen beschikbaar

Ruime parking

Zonder kopzoregen uw wagen hersteld

Watergedragen lakken

Klasse afwerking

Koetswerkherstellingen van alle merken

Van het kleinste krasje tot de grootste schade, we doen er alles aan om uw auto terug in perfecte staat te krijgen. In ons bedrijf werken wij met de nieuwste uitdeuksystemen, aluminium- en lijmtechnieken en andere geavanceerde reparatiemethodes. Bij alle werkzaamheden maken we gebruik van originele wisselstukken en voeren de herstelling uit volgens de richtlijnen van de constructeur. Ook kunststofdelen, zoals bumpers, kunnen we herstellen waardoor ze soms niet vervangen hoeven te worden.

Moderne richt -en meetsystemen

Bij beschadigingen aan het chassis of de wielophanging kunnen wij onderdelen vervangen. Dan wordt de auto gericht en nagemeten. Hierbij gebruiken we een richtbank met moderne meetapparatuur, om het voertuig terug af te stellen op de door de fabrikant opgegeven waarden. Daarna zullen we hem uitlijnen om een goede wegligging te verzekeren.

Spuitwerk

Bij de spuitwerkzaamheden maken we gebruik van een moderne stofvrije spuitcabine om, van de kale carrosserie tot en met de laatste laklaag, zeer zorgvuldig tewerk te gaan. Na de behandeling met duurzame producten garanderen we een smetteloos resultaat en een roestvrije carrosserie. Ook het polijsten van het lakwerk zal hierbij niet ontbreken.
Verder gebruiken we de beste lakmerken, waarbij iedere gewenste kleur kan worden aangemaakt en aangebracht.

Herstellen en spuiten van

  • Wagens van alle merken
  •  Kleine bestelwagens

40 jaar ervaring en deskundigheid

Contacteer ons

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08u00 tot 16u30
08u00 tot 16u30
08u00 tot 16u30
08u00 tot 16u30
08u00 tot 15u00
Gesloten
Gesloten

Boostveld 9, 3770 Riemst

012 45 73 71 | 0488 56 35 96